06 June 2013

Uus algus

Töö, talu taastamise ja muude asjade kõrval on talu blogi jäänud vägagi unarusse.
Üritan selle võla likvideerida :-)

Nüüd on siis asjaolud sealmaal, mai kuu alguses jätsime oma kõigi mugavustega linnakorteriga hüvasti, andsime võtmed uuele omanikule ning kolisime täiesti ametlikult "kõigi mugavusteta" KOPLI TALLU.

Kolimine läks tegelikult stressirohkelt. Uus omanik soovis, et vabastaksime korteri kahe nädalaga, aga Koplis polnud veel põrandadki lõpuni valmis. Kaks nädalat käis pakkimise ning asjade tassimise kõrval tihe ettevalmistustöö, et sellisest olukorrast:



 saaks midagi rohkem elukõlbulikku.

Ja siin me nüüd oleme. Hetkel veel mustlaslaagri kombel kastide otsas :-)

Esimesed külalisedki käinud - pidasime siin Kopli talus minu klassi laste ja nende vanemate - õdede/vendadega maha ühe sportliku perepikniku. Katri luges kokku üle 60 inimese, kes rõõmsasti meie õue jooksma, grillima ja niisama olema mahtusid.

Esimese toana tegin "päriselt valmis" oma töötoa, et saaksin vajadusel uusi laule salvestada-õppida ning proove teha. Seinapalgid pesin rohelise seebi veega puhtaks ning lakkisin vesialusel matt lakiga. Kui aus olla, siis lakkimistööga alustasin muude tegemiste kõrval alles klassipikniku päeva hommikul ja õhtul viieks, kui külalised tulid, oli juba vaipki maas ning asjad paigas :-)

Tulemusega olen vägagi rahul.

Krohvitolmusest ja hallist seinast sai mõne tunni ning paari verise sõrmenukiga kena ning sooja välimusega palksein:








1 comment:

  1. Millega palkseina puhastasite? Kas värviste üle ka millegagi?

    ReplyDelete